Rólam

Giulia, +36 70 586 3955 XIII. kerület
Kedves Érdeklődő!

Örülök, ha fotóim kíváncsivá tettek…..
Ha bemutatkozasom es adatlapom elolvasása után úgy döntesz velem szeretnél eltölteni egy kellemes fél, 1 vagy akár 2 óras időtartamot, kérlek telefonon hívj fel, ne a szokásos applikációkon keresztül sms-ben vedd fel velem a kapcsolatot, mert némi információt én is szeretnék kapni rólad. Megtisztelsz avval, ha időben jelzed szándékod a találkara, tehat nem azonnali időpont miatt keresel, lehetőseg szerint több óraval előtte egyeztetünk.
Modern környezetben, kulturált, diszkrét körülmények között várlak svéd masszázzsal egybekötött erotikus kényeztetésre, a 13. kerületben, új helyen!
Amint a fotóimon is látod, rendkívül sportos, jó alakú, igényes nő vagyok, erotikus kisugárzással.

A kellő hangulatot, látványt, és közvetlenséget biztosítva remélem, hogy olyan pozitív élményt nyújtok, mely által feltöltődsz sok-sok energiával.
Alapprogram: fél,1, 1,5, 2h. S.O.S. lehetőség nincs nálam !

Exrák: megbeszélés szerint, tájékoztatás a bővebb infóban, illetve telefonon.

Kérlek számkijelzéssel hívj, ellenkező esetben nem tudlak visszahívni, és időpont foglalásra sincs lehetőség. Abban az esetben ha reggel szeretnél jönni előzetes bejelentkezés, és 1 h-val előtte megerősítés szükséges, este 22 h után csak törzsvendégeket tudok fogadni.

Mindenkivel előfordul késés, de kérlek ezt jelezd valamilyen módon, mert előfordulhat, hogy a következő vendég miatt nem tudok teljes programot nyújtani, illetve nem szeretnék ebből kellemetlensèget.

ESCORT NINCS!!!!!

SEMMIFÉLE információt nem szolgáltatok szabad időpontokról, és árakról, egyéb magán ügyekről sms-ben, képeket sem küldök magamról, videohívást nem fogadok! Ha szeretnél bejelentkezni, időpontot tudsz foglalni KIZÀRÔLAG TELEFONHÎVÀSSAL!!!!

Köszönöm,
Giulia